Week van de Circulaire Economie

donderdag 10 feb 2022, 09.30 - 11.30

Belevingsworkshop: De innerlijke transitie naar een Circulaire Economie

De transitie naar een circulaire economie vergt een andere manier van denken en doen, van beleven en waarderen, van purpose en paradigma.

In samenwerking met

De overgang naar een circulaire economie betreft niet slechts een economische transitie, maar vergt ook een andere manier van denken en doen, van beleven en waarderen, van purpose en paradigma.

Kijk het programma hier terug:

In deze interactieve workshop gaan we dit heel concreet en in onze eigen ervaring met elkaar onderzoeken. We doen dit aan de hand van beproefde methoden uit o.a. The Work That Reconnects en Theory U (het U-Proces). Het doel van de workshop is dat jij met een verruimde blik, een beter begrip van je eigen motivaties en drijfveren, een gevoel van verbondenheid met andere changemakers, en hernieuwde inspiratie weer naar buiten stapt. Klaar om te doen wat je te doen staat!

Aan de hand van heel simpele oefeningen en gesprekstechnieken onderzoeken we met elkaar wat er zoal in ons leeft ten aanzien van de complexe vraagstukken van deze tijd. Vanuit daar landen we in een nieuw perspectief en een nieuwe staat van zijn. Aanwezig, met elkaar, verbonden, en helemaal in dit moment. Zo kunnen we de situatie met frisse blik bekijken. Vanuit hier nodigen we onszelf uit om (opnieuw) te gaan formuleren wie we willen zijn en welke rol we willen spelen in deze grote maatschappelijke transitie; welke kwaliteiten en vaardigheden we daarvoor (nodig) hebben; en wat onze volgende stappen zijn.

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks