Colleges & Masterclasses

woensdag 27 okt 2021, 18.00 - 19.15

CIRCL College Tour #27: Op naar een Happy 2050!

Hoe verleggen we de koers van toenemende klimaatontwrichting en sociale onrust naar een stabiele, veilige en gelukkige wereld?

In samenwerking met

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

 

Met in dit college: Babette Porcelijn

Babette Porcelijn deed bijna vijf jaar nieuwsgierig onderzoek naar de systeemdrivers achter milieu-impact. Het happy 2050 scenario is het resultaat; een compleet plan van aanpak voor een veilige planeet, een ge√Įnspireerde crew, een integer beleid, duurzame en circulaire productie zonder verborgen impact, een gezonde economie en gelijke kansen op welzijn voor iedereen.

Babette diept deze fundamenten van een gelukkige wereld uit en legt hun samenhang bloot in een nieuw model: het Gelukspoppetje. Dat geeft een helder overzicht van alles waarmee we aan de slag kunnen voor een happy 2050.

Wij zijn de crew van de planeet ūüėČ

 

Wil jij ook fysiek aanwezig zijn in Circl én napraten met Babette Porcelijn? Meld je dan snel aan!

 

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks