Colleges & Masterclasses

woensdag 10 mei 2023, 12.00 - 13.15

CIRCL College Tour #36: Anke van Hal over de fusie van belangen voor duurzaamheid

Hoe vergroot je draagvlak voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

ABN AMRO
Het groene brein2
Logo Nyenrode

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. We nodigen regelmatig een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.

Met in deze editie: Anke van Hal

Als Hoogleraar Duurzaam Bouwen aan Nyenrode Business Universiteit heeft Anke jarenlang gewerkt op het snijvlak van duurzame transformatie, bouwkunde en de energietransitie. Ze houdt zich vooral bezig met het meekrijgen van alle partijen in de duurzaamheidsambities. In haar intreerede ontwikkelde zij het Fusie van Belang Perspectief. Het doel van dit perspectief en de daaruit voortvloeiende aanpak is enthousiasmeren voor de duurzaamheidsuitdaging. Deze invalshoek is voortgekomen uit de bouw, maar blijkt breed toepasbaar.

In deze aflevering van CIRCL College Tour legt Anke de Fusie van Belang Perspectief en de bijbehorende benaderingen uit vanuit haar eigen ervaring, en daagt ze kijkers uit om het te vertalen naar hun eigen praktijk.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan!

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere aflevering nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks