Colleges & Masterclasses

woensdag 10 jul, 12.00 - 13.40

CIRCL College Tour #40: Werner Schouten over ondernemen in de Impact Economie

Hoe creëren we een economie waarin elke onderneming een impactonderneming is?

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

ABN AMRO
Impact Economy Foundation
cropped-SustainaLab_Logo_CMYK-1-175×84

Vanuit het Sustainalab in Amsterdam, gaat Henk Hofstede in dit college in gesprek met Werner Schouten over de principes en uitdagingen van het ondernemen binnen de Impact Economie. Werner deelt inzichten over hoe bedrijven kunnen transformeren naar organisaties die maatschappelijke waarde vooropstellen, ondersteund door innovatieve voorbeelden en succesverhalen.

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema’s die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere aflevering nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.

Met in deze editie: Werner Schouten

In deze inspirerende aflevering van CIRCL College Tour deelt Werner Schouten zijn visie op het ondernemen binnen de nieuwe economie, de Impact Economie. De Impact Economie is een economie waarin élke onderneming een impactonderneming is en maatschappelijke waarde topprioriteit is in de bestuurskamers, in plaats van financiële waarde.

Werner Schouten, directeur van de Impact Economy Foundation en initiatiefnemer van 2100, bespreekt hoe ondernemers en bedrijven de transitie kunnen maken naar deze nieuwe economische realiteit. Als lid van de Raad van Advies van ASN Bank en TNO, en voormalig voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging, waar hij in 2020 de eerste plaats behaalde in de Trouw Duurzame 100, brengt Werner een schat aan ervaring en inzicht mee.

Ontdek samen met ons hoe elke onderneming een impactonderneming kan worden en bijdraagt aan een duurzame toekomst. Meld je aan!

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere aflevering nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks