woensdag 9 feb 2022, 16.00 - 17.30

De 7 stappen van meten en sturen op circulariteit

Gratis toegang

Livestream

Ontwikkeld door

In samenwerking met

image003[112981941]

Als je grip wilt krijgen op circulariteit is meten essentieel. Helemaal nu circulariteit steeds minder vrijblijvend wordt, omdat klanten, leveranciers, financiers vragen hebben en omdat er steeds meer wet- en regelgeving is. Maar hoe meet je nou eigenlijk hoe je bedrijf er voor staat op het gebied van circulariteit? En hoe beantwoord je de vragen vanuit de verschillende partijen?

Kijk het programma hier terug:

Tijdens deze sessie nemen wij je mee in het landschap van meten en standaardiseren van circulariteit. We zoomen specifiek in op het Circular Transition Indicators (CTI) raamwerk van de World Business Council for Sustainable Development (WBCSD). Een raamwerk gemaakt door en voor bedrijven om je in zeven stappen te leiden door het meten en sturen op circulariteit op een uniforme manier. Schrijf je snel in en ontdek hoe circulariteit werkt voor jouw bedrijf!

Suzanne Kuiper werkt als manager circulariteit bij KPMG. Zij is actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Circular Transition Indicators raamwerk en zal een toelichting geven op de methode. Roy Vercoulen is de CEO van CircularIQ en zal inzicht geven in de CTI Tool, de software die het toepassen van de methodologie ondersteund.

“Suzanne en Roy, wat gaan jullie vertellen in de sessie?”

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks