maandag 18 okt 2021, 16.00 - 17.00

De welzijnsmonitor: Zakelijke Dienstverlening

De welzijnsmonitor over zakelijke dienstverlening

Geld maakt niet gelukkig. Die uitspraak kennen we allemaal. Recent onderzoek toont aan dat economische groei en het welzijn van mens en planeet soms zelfs haaks op elkaar staan. Na het kick-off event van 27 september gaan we nu inzoomen op de Zakelijke Dienstverlening, en bespreken we de resultaten van de Sectorale Welzijnsmonitor voor deze sector.

Terwijl de economie in 2020 door de pandemie een flinke dip te verduren had, nam het welzijn van de werkende Nederlander juist toe. Dit blijkt uit een nieuw rapport door ABN AMRO over de prestaties van sectoren, waarbij op kwantitatieve wijze naar meer factoren is gekeken dan enkel economische groei. Zo spelen ook in de Zakelijke Dienstverlening bijvoorbeeld de werkprivébalans, veiligheid en gelijke kansen ook een rol.

Hoe staat het met het welzijn in deze sector? Wat betekent de toename van thuiswerken voor bedrijven in de professionele dienstverlening? Hoe kun je de juiste educatie bieden en burn-out-klachten zoveel mogelijk voorkomen? Samen met ondernemers en experts bespreken de resultaten van 2020 en vertalen we inzichten naar de praktijk.

Schrijf je snel in en discussieer mee!

N.ieuw E.conomisch O.ntwerp
Hier vind je webinars, podcasts, videos, artikelen en data voor meetup’s over het inrichten van een nieuw tijdperk. We gaan in gesprek met frisse denkers, visionairs en jullie en zoomen in op vijf onderwerpen die de economie kunnen resetten.
Naar reeks