Week van de Circulaire Economie

woensdag 8 feb 2023, 14.00 - 15.30

Duurzame Doorbraak: De keten om tafel

Koninklijke Ahrend en Woodloop leggen hun uitdaging over ketensamenwerking voor aan o.a. Jacqueline Cramer.

Gratis toegang

CIRCL & Livestream

In samenwerking met

Het groene brein2
circl-logo-zwart

Eén bedrijf alleen kan de keten niet sluiten, daarvoor heb je anderen nodig. Hiervoor is een andere modus operandi nodig: in de circulaire economie laten we competitie en hard onderhandelen achter ons, en werken we samen op basis van vertrouwen en transparantie. Niet het eigenbelang, maar het streven naar gemeenschappelijke, meervoudige waarde staat daarbij centraal.

Hoe doen bedrijven dit? Hoe maak je een eerste stap, en hoe krijg je je ketenpartners hierin mee? Tijdens deze Duurzame Doorbraak komen Koninklijke Ahrend, dat kantoormeubelen verkoopt, en Woodloop, dat het resthout in de meubelsector wil verminderen, vertellen over de ketensamenwerking die ze proberen op te zetten.

Zij leggen een uitdaging voor, die het panel en publiek samen gaan kraken. In het panel zitten Jacqueline Cramer, hoogleraar Duurzaam innoveren aan de Universiteit Utrecht en ervaren ketenregisseur, en Han van Kleef, associate lector Innovatie & Ondernemen aan de Hogeschool InHolland.

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks