Colleges & Masterclasses

woensdag 28 sep 2022, 20.00 - 21.00

Expert Talks: Duurzaam Beleggen

Wat is duurzaam beleggen? En wat is het belang van beleggen in biodiversiteit?

In samenwerking met

ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg

Hoe kan je meer uit jouw geld halen en hoe doe je dat op een duurzame manier? Circl en ABN AMRO zoeken het uit in de reeks Expert Talks waarbij we inzoomen op het thema investeren. Van crypto's tot groen beleggen: de innovators gaan hun eigen koers in de financiële sector. Deze experts leggen uit wat er speelt en welke nieuwe investeringsmogelijkheden er opkomen. Ons doel: jou informeren, inspireren en in beweging brengen om weloverwogen keuzes te maken wanneer je gaat investeren. In de derde aflevering richten we ons op duurzaam beleggen.

Judith Sanders (beleggingsstrateeg bij ABN AMRO) is een expert op het gebied van beleggen met als aandachtsgebied duurzaam beleggen. In deze sessie legt ze alles uit over wat duurzaam beleggen is en waarom het belangrijk is. Ze vertelt hoe je als belegger duurzaam kunt beleggen, waar je op moet letten, welke criteria belangrijk zijn bij duurzame investeringen en hoe je als belegger invloed kunt uitoefenen op verduurzaming van bedrijven.  

Sonny Duijn (sectoreconoom bij ABN AMRO) onderzoekt en publiceert rapporten op thema’s als circulariteit, biodiversiteit en welzijn in de arbeidsmarkt. Door over de sectoren heen te kijken brengt hij de maatschappelijke relevantie in kaart. Tijdens deze Expert Talks gaat hij in op biodiversiteit en het belang ervan met betrekking tot de maatschappij en economie.  

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks