Week van de Circulaire Economie

woensdag 3 feb 2021, 15.45 - 16.15

Live interview met Bas Eickhout & Stientje van Veldhoven

Stel je vragen over de Circulaire Economie aan Stientje van Veldhoven & Bas Eickhout

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

C I R C L+ABN
Het groene brein2
Ministerie Infrastructuur Waterstaat

Veel ondernemers en bedrijven willen met de circulaire economie aan de slag, maar stuiten op hindernissen die alleen de politiek kan oplossen door nieuwe wetten, veranderende regels en up-to-date beleid. Herken jij dit? Schrijf je dan snel in voor dit live interview met niemand minder dan (demissionair) Staatssecretaris Stientje van Veldhoven en Europarlementariër, Bas Eickhout .

Stientje van Veldhoven (demissionair staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat) en Bas Eickhout (Europarlementariër en delegatieleider Groenlinks Europa) gaven tijdens de Week van de Circulaire Economie een interview over, je raadt het al, de circulaire economie.

Bezoekers krijgen de kans om Stientje en Bas het hemd van het lijf te vragen. Pionieren in de circulaire economie gaat niet zonder slag of stoot. Veel bedrijven en ondernemers willen wel maar komen onderweg te veel hobbels en hindernissen tegen om écht succesvol te zijn in hun duurzaamheidsambities. Daar moet verandering in komen, vinden ook Stientje en Bas.

Tijdens het interview vertellen zij wat er op dit moment in de politiek verandert, wat de plannen van de EU zijn en wat bedrijven van de toekomst kunnen verwachten.

Je ontdekt wat er politiek nu al verandert, wat bedrijven kunnen verwachten en wat de plannen van de EU zijn. Heb je een concrete vraag? Stel die dan in de live chat.

Ben jij ook op zoek naar antwoorden vanuit de politiek? Kijk het interview met Stientje van Veldhoven en Bas Eickhout hieronder terug!

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks