vrijdag 25 feb 2022, 10.00 - 14.00

Purpose Winter School 2022 – Finance

Impact maken binnen en met de financiele sector

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

THRIVE+Institute+logo

De transitie naar een duurzame economie betekent dat ook het financiële systeem moet verduurzamen. Daarmee is de finance wereld een kansrijke plek op impact in te maken. Maar hoe pak je dit aan?
Tijdens de Purpose Winter School ontdek je wat je zelf kunt doen om de economie te verduurzamen vanuit je eigen professionele rol. Je hoort hoe andere changemakers te werk gaan, wat erbij komt kijken als je (niets minder dan) het financiële systeem wilt aanpakken en je komt drie denkers van de toekomst tegen, waaronder de minister voor de nieuwe economie. Werk samen met hen aan jouw eigen impact plan 2022!

WAT WE DOEN

De Purpose Winter School is online school voor studenten en professionals. Je leert over de transitie naar een duurzame economie in de financiële wereld. Je komt inspirerende sprekers en medestudenten tegen die vanuit een ander perspectief licht schijnen op de transitie naar de duurzame economie binnen en met het financiële systeem. Daarna ga jij zelf aan de slag met het vormgeven van jouw eigen visie en acties voor 2022. Wat is de ultieme impact die jij wilt realiseren in 2022? En belangrijker: hoe zet jij deze ambities om in een concreet actieplan?

WAAR JIJ MEE WEGLOOPT

  • Nieuwe kennis over duurzaamheid binnen en met de financiële sector
  • Inspiratie en inzichten van drie voorstaande sprekers
  • Duidelijke visie voor jouw impact-ambities voor 2022
  • Een persoonlijk impact actieplan
  • Zin in de Purpose Summer School (augustus 2022)

VOOR WIE

  • Voor finance professionals (of wat daaraan raakt) vanuit de middenlaag van organisaties
  • Voor gemotiveerde studenten die interesse hebben in duurzaamheid en het financiële systeem.
N.ieuw E.conomisch O.ntwerp
Hier vind je webinars, podcasts, videos, artikelen en data voor meetup’s over het inrichten van een nieuw tijdperk. We gaan in gesprek met frisse denkers, visionairs en jullie en zoomen in op vijf onderwerpen die de economie kunnen resetten.
Naar reeks