Workshops

vrijdag 5 feb 2021, 14.00 - 15.00

Workshop | Van droge doelen naar visie en veerkracht!

Wat doen de pioniers in de Nieuwe Economie waardoor zij succesvol zijn? Zij werken met de kracht van ambassadeurs om versneld te transformeren.

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

C I R C L+ABN

Werk jij aan een transitie opgave? Wil je weten wat nodig is om te versnellen naar een Nieuwe Economie? En wat je kan leren van de pioniers? Dan is deze workshop wat voor jou!
Je maakt kennis met onderzoek en concrete inspiratie en handvatten van de pioniers voor het vormgeven van jouw programma.

Ambassadeurschap is de drijvende kracht achter het versneld transformeren van organisaties. Een onmisbare aanpak om van droge doelen naar visie en veerkracht te komen.

Samen met RVO Duurzaam Door deden we onderzoek naar samenwerkingsverbanden in de Nieuwe Economie in samenwerking met RVO Duurzaam Door. Samen met Nyenrode Business Universiteit ontwikkelde AmbassadorWise een concrete Formule met 10 concrete handvaten. De oorsprong van deze aanpak ligt in de ervaring bij UN Climate Action Award winner Interface en is nu breed beschikbaar.

De sessie wordt begeleid door expert Charlotte Extercatte, oprichter van AmbassadorWise en zeer ervaren sparringspartner voor directies en programmamanagers. AmbassadorWise werkt samen met Programmaleider Tessa de Haas van RVO Duurzaam Door.

Schrijf je nu in!

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks