Podcast

Money Matters Live! 2024

In gesprek over schulden en financiële gezondheid.

Geplaatst op 13 juni 2024

circl-logo-zwart

Circl Movement

In de 2e editie van Money Matters Live! bespreekt host Ruben Koekoek met diverse gasten en experts de uitdagingen en de kansen rondom schulden en financiële gezondheid in Nederland. Luister de podcast, of kijk de video (zie onderaan deze pagina).

Samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en financiers zoeken we naar antwoorden op de centrale vraag: Hoe kun je slim samenwerken om financiële gezondheid te stimuleren? In de eerste ronde bespreken Aldo Baljet (Rotterdamse Douwers), Gaby van Loon (NVVK) en Jeanette Schouten (gemeente Amsterdam) hoe financieel gezond Nederland is.

In de tweede ronde gaat Ruben in gesprek met Laura Brouwer (Social Finance NL), Laura Wetser (ABN AMRO) en Ron Steenkuijl (NSR) over hoe je een goed ecosysteem voor financiële gezondheid kunt bouwen. Deze podcast werd live opgenomen op 12 juni in Pakhuis de Zwijger.

Money Matters
In de podcast Money Matters neemt Social Finance NL je mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.
Naar reeks